Info| Portret & Wedding

Een fotoshoot of bruidsreportage van Dafina Arwen Photography laat zien dat jullie waardevol zijn, plezier hebben samen en van elkaar houden.

Portretfotografie // werkwijze


Voor het mooiste familie portret


Altijd op locatie. Elke fotosessie is 1 à 1,5 uur. Deze sessie is tot 6 personen en is dus perfect voor Familie’s, vrienden en ‘loveshoots’. + fine art mini album cadeau.

Fotograferen doe ik op basis van natuurlijk licht, daarom neem ik je mee naar een mooie buitenlocatie. Mijn voorkeur gaat uit naar de duinen, bossen, landgoed of mooie knusse straatjes. Tijdens onze ongedwongen shoot zal ik jullie vrij laten maar soms wel een aanwijzing geven als ik zie dat het waarde toevoegt aan de foto. We maken er samen een gezellige maar ontspannen shoot van waarbij je met fijne herinneringen thuis komt. Hebben jullie een hond in de familie? Neem gezellig mee! Uiteraard zet ik je huisdier ook op de foto. Op verzoek kan je mij ook boeken voor zwangerschaps- & newborn-fotografie.

NA AFLOOP
Je ontvangt jouw foto’s al binnen twee weken na onze sessie op jouw eigen foto-website. Kies zelf je favoriete foto’s uit en bestel prachtige fotoproducten om iedere dag van na te genieten. Na het kiezen van jou foto’s ontvang je ze digitaal in hoge resolutie per e-mail.

 

Bruidsfotografie // werkwijze


EEN BIJZONDERE DAG OM NOOIT TE VERGETEN


Een dag om nooit te vergeten. Op de dag geniet ik oprecht van elk moment met jullie mee, maar ben ik verder vooral op de achtergrond aanwezig. 

KENNISMAKINGSGESPREK
Iedere bruidsreportage begint met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Daarom kom ik graag met je in contact onder het genot van een kopje koffie/thee bij een Bistro in Den Helder of bij je thuis zodat we jullie dag tot in de puntjes kunnen bespreken. Vragen komen naar voren als ‘wat hopen jullie van de dag en welke foto’s vinden jullie extra belangrijk?’ Zo kan ik deze meenemen tijdens het fotograferen.

TIJDENS JULLIE BRUILOFT
Als jullie inner circle ’s ochtends al aanwezig is, stel ik mij graag aan hen voor. Ik houd mij bezig met jullie mooiste momenten. De kleine details, de ringen, de jurk, die liefdevolle blikken en het grote moment. Ik zorg dat jullie dag als een mooie reportage wordt vast gelegd. Willen jullie deze bijzondere dag ook op film of een second shooter? Geef het tijdens onze kennismaking aan mij door en ik ga voor jullie op zoek.

TROUWALBUM
Een bruidsalbum van het beste kwaliteit. Het is de mooiste manier om jullie liefde en verhaal te delen: met iedereen om jullie heen én met de volgende generaties. Bij jullie Dafina Arwen Phtography bruidsreportage ontvang je een  klein fine art bruidsalbum cadeau (15x15cm met 24 layflat pagina’s en de cover in linnen). De foto’s in dit album kies ik als fotograaf zelf.

Willen jullie zelf een compleet album samenstellen?
Upgrade dan naar het Luxe Nubuk Album (25x25cm, 40 pagina’s). Alles in dit prachtige koffietafelboek is te customizen: de kleur van de nubuk cover, de tekst en de kleur van de gravering (bijvoorbeeld goudfolie, is echt mijn favoriet!) en de tailor-made box die jullie bij jullie album ontvangen. De levertijd van het Luxe Nubuk Bruidsalbum is maximaal 6 weken.

€379

NA AFLOOP
Al binnen twee weken na jullie huwelijk volgt de preview bruidsreportage digitaal op jullie eigen foto-website. Via de mail maken we een afspraak voor de overhandiging van jullie  bruidsalbum. Fijn om onze samenwerking zo af te sluiten. Of op verzoek verstuur ik het via de post. Hebben jullie voor een upgrade naar een groter album gekozen? De levertijd van een Luxe Album is 6 weken.

Algemene-voorwaarden_Dafina Arwen Photography

Advertenties